Team – Tandarts van der Meulen – Huizen

Team

Tandarts van der Meulen is in 1986 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Vervolgens is hij anderhalf jaar als dienstplichtig tandarts werkzaam geweest in de Palmkazerne te Bussum en na afloop van de diensttijd nog een klein jaar als burgertandarts bij defensie.

In augustus 1988 is de praktijk van tandarts Verhoef aan de Ceintuurbaan in Huizen overgenomen en een jaar later verhuisd naar een praktijkruimte aan de Bovenmaatweg in Huizen. Na 17 jaar is besloten om samen met tandarts Hylkema een gezamenlijk praktijkpand te bouwen aan de Narcisstraat 10A in Huizen. Sinds januari 2006 zijn hier in een gezamenlijk gebouw twee tandartspraktijken ondergebracht.

Ongeveer 15 jaar geleden is vanuit belangstelling voor ‘orthodontie’ (beugelbehandelingen) gedurende een aantal jaren bijscholing gedaan en sindsdien worden de meeste beugelbehandelingen in de eigen praktijk uitgevoerd. In meer complexe gevallen vindt uiteraard verwijzing plaats naar een orthodontist, een specialist op beugelgebied.

 

 

Preventie-assistente Marjan is begonnen als tandartsassistente in Naarden in 1973. Sindsdien is zij, met een onderbreking van 8 jaar voor het zorgen voor haar kinderen, als assistente werkzaam geweest. In 2004 heeft zij het diploma preventie-assistente behaald. Na praktijkbeëindiging van haar vorige werkgever in 2009 is zij in dienst gekomen bij tandarts van der Meulen.

Behalve stoelassistente is zij ook werkzaam als orthodontie-assistente en zelfstandig op het gebied van preventie en voorlichting.

 

 

 

 

 

 

Balie-assistente Anita is haar carrière gestart als tandartsassistente bij tandarts Verhoef in Huizen. Bij de overname van de praktijk door tandarts van der Meulen is haar dienstverband daar voortgezet. Na de geboorte van haar zoon is zij een tijdlang niet meer als tandartsassistente werkzaam geweest. Bij het opzetten van de nieuwe praktijk aan de Narcisstraat is zij weer teruggekomen, nu in de functie van balie-assistente en office manager.

 

 

 

 

 

 

 

Balie-assistente Petra is al sinds 2000 werkzaam in de praktijk. Eerst aan de Bovenmaatweg en sinds 2006 aan de Narcisstraat. Sinds kort heeft zij haar functie als stoelassistente verruild voor balie-assistente van de maatschap. Daarmee is ze collega geworden van Anita.